Airport Service

airplaneComfortabel en zorgeloos laten vervoeren naar elke gewenste luchthaven, begeleidt worden door de chauffeur zodat u niet zelf uw zware bagage hoeft te dragen.

 

DGK Airport Services

Business Travel

 

DGK Business Travel

Meetingpoint Schiphol Airport

Waar vind ik het meetingpoint op Amsterdam Schiphol Airport?

Als u of uw gasten en relaties aankomen op Amsterdam Schiphol Airport, gebeurt het vaak dat zij moeite hebben om bij het meetingpoint te komen. Het is ook moeilijk om uw weg te vinden op zo’n groot en druk vliegveld. De beste manier om snel uw chauffeur te ontmoeten is om na het laatste douanecontrolepunt(heeft u nog wat aan te geven?) direct naar het meetingpoint(richting treinen) in de centrale hal(Schiphol Plaza) te lopen. Er is maar één meetingpoint op de luchthaven, daarom is dit de plek bij uitstek om onze chauffeurs te ontmoeten. Zij staan voor u klaar met een naamkaart in de hand, zodat u hen direct kan herkennen.

U kunt het Meetingpoint vinden in de centrale hal van Schiphol Plaza tegenover de Burger King en tussen de toegang van treinperron 3/4 en 5/6.
Ook kunt u de zwarte wegwijsborden met gele letters volgen in de richting van Symbool-meetingpoint1 Meeting point.

MP2.2018
MP15MPsign5
Mocht u onverhoopt uw chauffeur toch niet kunnen vinden, dan kunt u ons altijd bereiken via een van onze regionale telefoonnummers.
En onthoudt AUB: Uw chauffeur is op de luchthaven en wacht op u!

Online reserveren

U kunt eenvoudig online uw boeking of reservering doen bij DGK Airport Service.

Reserveren

Heeft u vragen

Bel ons op 070 4400755 of stel uw vraag middels onderstaand contactformulier


Login

Als u een account aanmaakt hoeft u de volgende keer als u ons onlineformulier gebruikt niet nogmaals uw persoonlijke gegevens in te voeren, alleen uw nieuwe reisgegevens.

 
 
 
All major creditcards accepted

logo balk